Om du funderar på upplägg för att spara pengar till dina barn gäller det att välja sparform som känns rätt nu, men även i framtiden. Kryptovalutan bitcoin är ett bra alternativ med många fördelar sett till sparande. Du kan enkelt få dina pengar att växa med rätt återförsäljare av kryptovalutan.

Här får du konkreta tips på hur du spar pengar till dina barn på ett smart och långsiktigt sätt. Lär dig mer om bitcoin och hur du handlar med kryptovalutan.

Många Bitcoin-fördelar med rätt växlingstjänst

Du kan med enkla medel snabbt få sparade pengar att växa med Bitcoin. För att komma igång är det viktigt att välja en seriös och pålitlig växlingstjänst. Här är den svenska växlingstjänsten BTCX både snabb och säker. Hos BTCX kan du handla kryptovaluta och bitcoin utan mellanhänder. Behöver du finansiell rådgivning eller konkret förslag på investering kan du också få hjälp av BTCX med de bitarna.

Varför välja Bitcoin till dina barn?

Det är ofta personer som inte kan tillräckligt om kryptovaluta som ifrågasätter ditt sparande. Därför bör du själv vara påläst. Då kan du förklara i mer konkreta termer fördelarna med att köpa Bitcoin till sparande.

  1. Mer frihet
    Med Bitcoin går det utmärkt att både skicka och ta emot valutan oavsett var du befinner dig i världen. Det finns inga stängda bankkontor, landsgränser eller komplicerad byråkrati. Du som användare har full kontroll och styr ditt sparande till 100 procent.
  2. Mer kontrollerade avgifter
    Att ta emot Bitcoin är gratis och du kan ofta själv välja hur mycket du ska bekostas vid transaktioner. En högre avgift brukar registrera transaktionerna lite snabbare, men det är ingen kostnad som påverkar själva beloppet. Hos växlingstjänsten BTCX får du hjälp med den här typen av saker.
  3. Mer säkra transaktioner
    Avslutningsvis är en av de stora fördelarna med att spara Bitcoin till barnen att transaktionerna är säkra. Det finns ingen känslig information i form av persondata eller liknande som kan hamna på villovägar. Därför är du också skyddad från bedrägerier eller andra hot.